Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Vremea în Transilvania şi la munte, până la jumătatea lunii IULIE. Când sunt aşteptate averse pe arii extinse

pl

Publicat

Meteorologii au prezentat condiţiile de vreme pentru următoarele două săptămâni, în perioada 30 iunie – 13 iulie. În Transilvania, sunt aşteptate în continuare furtuni în primele zile din iulie, dar şi în intervalul 7-9 iulie. La munte, va ploua torenţial aproape în fiecare zi.

În Transilvania, pe parcursul primei săptămâni, media temperaturilor maxime se va situa între 22 de grade – în data de 1 iulie şi 29 de grade – în 6 iulie. În cea de a doua săptămână, temperaturile nu vor mai avea variaţii importante, iar în medie vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade. Media valorilor termice nocturne va oscila între 10 grade – în 2 şi 5 iulie şi 14 grade – la începutul săptămânii viitoare.
Probabilitatea de ploaie va fi redusă în data de 2 iulie şi în perioada 4 – 6 iulie. În restul intervalului vor fi averse, pe arii mai extinse în 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în intervalul 7 – 9 iulie.
La munte, în prima parte a intervalului, mediile temperaturilor maxime vor avea oscilaţii de la 14 grade în data de 1 iulie, până la 20 de grade în zilele de 30 iunie, dar şi în 5 şi 6 iulie. În cea de a doua parte a intervalului, maximele vor fi relativ constante, în jurul valorii de 20 de grade. Minimele termice vor avea oscilaţii asemănătoare. Cel mai rece va fi în dimineaţa zilei de 2 iulie, când vor fi medii de 6-7 grade, iar în dimineţile cele mai calde se vor înregistra în medie 11-12 grade.
Vor fi averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în zilele de 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în perioada 7 – 9 iulie.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax