Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea până la începutul lunii septembrie: Temperaturi caniculare și precipitații puține. Prognoza meteo pe patru săptămâni

vremea meteo prognoza vremea septembrie

Publicat

Vremea până la începutul lunii septembrie: Temperaturi caniculare și precipitații puține. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Temperaturile vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale și în următoarea perioadă. Chiar și în prima parte a lunii septembrie vom avea parte de zile cu temperaturi caniculare și puține precipitații.

Meteorologii de la ANM anunță că și în următoarele patru săptămâni va continua căldura și seceta. Sunt anunțate temperaturi mult peste ce ar trebui să avem în această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în mare parte din țară.

Vremea în Alba în weekend 9 – 11 august: Temperaturile vor urca din nou până la valori de 32 – 33 de grade Celsius. Vineri sunt anunțate câteva ploi în unele zone din județ.

Vremea până la începutul lunii septembrie. Săptămâna 12 – 19 august 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea până la începutul lunii septembrie.  Săptămâna 19 – 26 august 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord vestice și local la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea până la începutul lunii septembrie. Săptămâna 26 august – 2 septembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea până la începutul lunii septembrie. Săptămâna 2 – 9 septembrie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate