Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi VREMEA de 8 Martie

Publicat

flori ploaie

Meteorologii anunţă prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. Până în 11 martie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Mai sunt posibile ninsori în 12 februarie şi spre sfârşitul lunii şi ploi în a doua decadă din martie.

Săptămâna 11-18 februarie

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice.

Săptămâna 18-25 februarie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Săptămâna 25 februarie – 4 martie

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice și nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile din sud-estul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 4-11 martie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei săptămâni în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în extremitatea de vest și de nord-vest a teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax