Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Program de INTERNSHIP în JURNALISM, în vacanța de vară, la ziarul Alba24. Vezi cum se fac știrile pe care le citești în fiecare zi

Publicat

Alba24 lansează un program de internship pentru specializările foto-jurnalism, jurnalism de administraţie publică locală şi jurnalism de justiţie. Programul se adresează atât studenţilor cât şi absolvenţilor de facultate.

Participanții au ocazia de a-și îmbunătăţi cunoştinţele dobândite în anii de studiu şi chiar să-și descopere aptitudini pentru a urma o carieră în jurnalism.

Internii selectați să facă  stagiul  la ziarul Alba24 vor fi plătiți, iar cei care vor să continue o carieră în jurnalism online vor avea posibilitatea să lucreze în cadrul redacţiei.

Pentru a aplica la programul de internship Alba24, trimiteţi un mail pe adresa hr@alba24.ro, în care precizaţi opţiunea pentru specializarea aleasă (foto-jurnalism, jurnalism în administraţie publică locală sau jurnalism în sistemul de justiţie), ataşaţi un CV cu foto și un număr de telefon la care să puteți fi contactat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax