Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Program de vară la sala de studiu a Serviciului Judeţean de Arhive Alba. În luna august, cei interesaţi au acces cinci ore pe zi

Publicat

În perioada 1-31 august, sala de studiu a Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale îşi schimbă programul. Va fi deschisă de luni până joi, între orele 9.00 şi 14.00. Începând cu data de 2 septembrie, programul va reveni la normal, respectiv de luni până joi, de la 8.30 la 15.30.

Şeful Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale, Dana Zecheru, a spus că motivul modificării programului la sala de studiu în luna august este numărul mic de cercetători care vin în această perioadă să se documenteze, având în vedere că este sezonul concediilor de vară.

Cei care doresc să aibă acces la documentele arhivelor naţionale au nevoie pentru eliberarea unui permis la sala de studiu de un act de identitate.

Eliberarea permisului, precum şi accesul la documente sunt gratuite. Dacă doriţi eliberarea unor copii xerox prin intermediul sălii de studiu, acestea costă 1 leu/filă, iar dacă doriţi să fotografiaţi cu aparatul personal (fără folosirea blitz-ului), tariful este 7 lei/zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax