Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Program educativ pentru elevii din mediul rural, iniţiat de CJ Alba: Copiii din patru comune vizitează Muzeul şi Sala Unirii şi participă la spectacol de teatru de păpuşi

Publicat

Consiliul Judeţean Alba deschide ediţia din acest an a programului „Să vedem, să știm, să ne distrăm”, destinat elevilor din mediul rural. Din 4 aprilie până la finalul lunii mai, circa o mie de copii din clasele  I-VIII participă la mai multe activităţi de cunoaştere a istoriei.

Elevii vor avea ocazia, ca pe parcursul unei zile întregi, să viziteze Muzeul Naţional al Unirii și Sala Unirii, dar şi să participe la un spectacol al Teatrului de păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia.

Costurile aferente transportului pentru elevi şi cadrele didactice însoţitoare sunt suportate de Consiliul Judeţean Alba, iar preţurile de intrare la obiectivele vizitate sunt reduse cu 50%, fiind negociate special pentru acest program.

„Este un program dedicat copiilor din mediul rural, program prin care ei au ocazia de a veni la Alba Iulia şi a vizita Muzeul și Sala Unirii. Pot astfel să înveţe pe viu istoria judeţului nostru şi să se şi distreze puţin la Teatrul de Păpuşi. Deşi pentru noi poate părea ceva banal, pentru mulţi dintre aceşti copii este o ocazie unică”, a spus preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Ediţia din acest an a proiectului a demarat cu elevii din comunele Berghin, Ciugud, Cenade şi Valea Lungă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax