Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PROGRAM în minivacanţa de Sfânta Maria. Cine lucrează astăzi şi când va fi următorul weekend prelungit

Publicat

Luni se întorc la serviciu cei care lucrează în bănci şi la poştă. Unităţile au program normal de lucru, aşadar se pot plăti ratele, se pot scoate sau depune bani la ghişee.

Sunt deschise şi magazinele. Supermarketurile din Alba Iulia au program normal în această minivacanţă, majoritatea (Kaufland, Selgros, Profi) fiind deschise până la ora 22.00 în zilele din timpul săptămânii.

Marţi, pe 15 august, este sărbătoare pentru bugetari şi pentru unii care lucrează în companii private.

Băncile au anunţat că vor fi deschise doar oficiile din marile magazine, care vor funcţiona ca de obicei.

Citește și Sfânta Maria 2019: MESAJE și URĂRI pentru familie, colegi, prieteni. Pentru toți cei care-şi sărbătoresc ziua numelui

Poşta Română a anunţat că subunităţile poştale vor lucra luni, 14 august, cu program normal. Vor fi închise doar marţi, 15 august, şi în mediul urban şi în rural.

Marţi vor fi închise majoritatea unităţilor bancare, cu excepţia unor agenţii din centre comerciale. La Alba Mall, Banca Transilvania, de exemplu, va avea program normal şi sâmbătă şi luni, însă marţi vor fi accesibile doar unele servicii. Şi sucursala băncii este deschisă luni.

Bugetarii au însă zi liberă şi luni, 14 august, de la Guvern.

Potrivit Executivului, ziua liberă va fi recuperată, în regim de program normal, în data de 19 august 2017 sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 25 august 2017.

Facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activității.

De asemenea, pentru funcționarea justiției ca serviciu public, prevederile nu se aplică magistraților şi altor categorii din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în data de 14 august 2017 şi nici participanților în aceste procese.

Operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit, aferente datei de 14 august 2017, se înregistrează în contabilitatea unităților teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august 2017.

Următorul weekend prelungit va abia fi de Ziua Naţională a României.

Sărbători legale, până la sfârşitul anului 2017:

15 august (marţi) — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (joi) — Sfântul Andrei

1 decembrie (vineri) — Ziua Națională a României

25 decembrie (luni), 26 decembrie (marţi) — Crăciunul

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax