Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Program prelungit la Serviciul PAȘAPOARTE, în Alba. Măsuri pentru evitarea aglomerației la ghișee, în sezonul concediilor

Publicat

pasapoarte

Programul Serviciului de Pașapoarte Alba va fi prelungit, de luni, 24 iunie, în fiecare zi, până la ora 18.30. Măsura este menită să ducă la evitarea aglomerației la ghișee, în sezonul estival.

”Pentru evitarea aglomeraţiei din sezonul estival, şeful Serviciului de Pașapoarte Alba, comisar şef de poliţie Andrei Draschan sfătuieşte cetatenii să-şi depună cererile, in vederea eliberării documentelor de călătorie, pe toata perioada anului. În acest context, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care sosesc în țară în sezonul estival, în perioada 24 iunie – 31 august, programul serviciului, va fi prelungit în fiecare zi lucrătoare, până la orele 18.30”, transmite Prefectura Alba, într-un comunicat.

Sursa citată mai precizează că din 20 iulie 2018 au intrat în vigoare, noile modificări ale legii 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate.

Pașapoartele simple temporare vor fi eliberate numai în anumite condiții, iar termenele de valabilitate ale pașapoartelor simple electronice vor fi de:3 anipentru minorii în vârstă de până la 12 ani, 5 ani pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și de 10 ani pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.

Modalităţile de plată sunt: prin virament bancar, mandat postal, în numerar la casieria Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, situată pe str. I.C. Brătianu nr. 1 sau în numerar la casieriile Trezoreriei municipiului Alba Iulia situată pe str. Primăverii, nr. 10, jud. Alba.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa direct la sediul Serviciului de Paşapoarte Alba situat în Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu, nr. 14A sau la numărul de telefon 0258/810640.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax