Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Program special la centrele județene și locale APIA, până pe 15 mai. Sâmbăta și duminica, zile lucrătoare

Publicat

apia alba iulia

Centrele județene și locale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură vor avea program normal de lucru și în weekend, sâmbăta și duminica, până pe data de 15 mai, au transmis reprezentanții APIA. Aceștia reamintesc fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată că sunt așteptați să se prezinte la Centrele județene/locale APIA, în vederea depunerii cererii.

Reprezentanții APIA reamintesc că în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA: www.apia.org.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax