Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programări la telefon pentru teste COVID-19 la cerere, la Spitalul din Alba Iulia. Program pentru recoltare

Publicat

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia pune la dispoziția pacienților care doresc să efectueze testul molecular pentru diagnosticarea COVID-19 la cerere și numărul de telefon mobil 0735856818 (pentru programări), pe lângă numărul de telefon fix 0258826272. Programările se efectuează de luni până vineri, între 08:00-14:00 și sâmbătă, între 08:00-13:00.

De asemenea, Spitalul face precizarea că buletinele de analiză (rezultatele testelor COVID-19) vă pot fi transmise și prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză (util persoanelor care au nevoie de test negativ pentru intrarea în altă țară). Rezultatele pot fi ridicate și în format fizic, a doua zi, de la registratură policlinicii. (Dacă pacienții sunt negativi. Dacă sunt pozitivi, ei vor fi contactați în regim de urgență de DSP Alba).

Reamintim că SJU Alba Iulia a început efectuarea de teste pentru diagnosticarea COVID-19, inclusiv la solicitarea persoanelor care au nevoie de testare pentru deplasări în afara țării sau se regăsesc în alte situații decât cele descrise în metodologia de caz și solicită testarea voluntar. În continuare, vor fi testați gratuit toți pacienții care se încadrează în situațiile prevăzute de metodologie.

Recoltarea probelor pentru testul RT-PCR se va face în Policlinica SJU Alba Iulia, strada Mușețelului, nr. 2, etajul I, de luni până joi, în intervalul orar 10:00-13:00, respectiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-11:00.

Laboratorul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia este acreditat pentru efectuarea testului Real Time PCR pentru determinarea COVID-19, iar costul unui test, la cererea pacientului, este de 250 de lei.

În vederea efectuării testului se recoltează exsudat nasofaringian și orofaringian. Înainte de prezentarea la recoltare trebuie să nu consumați lichide, să nu mâncați nimic și să nu efectuați toaleta cavității bucale (cu pastă de dinți cu fluor).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax