Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul „Alba Urban 2011” pe ordinea de zi a CJ Alba. Se dorește amenajarea de parcuri de fitness în Aiud, Ocna Mureș și Teiuș

Publicat

Succesul de care s-a bucurat cele trei parcuri de fitness amenajate în 2012 în Blaj, Cugir și Zlatna i-a determinat pe reprezentanții Consiliului Județean Alba să continue seria de acțiuni întreprinse pentru dezvoltarea județului în cadrul Programului „Alba Urban 2011”. Administrația județeană dorește să implementeze acest proiect și în Aiud, Ocna Mureș și Teiuș.

Scopul programului este de a susține investițiile menite să stimuleze activități recreative în aer liber care pot fi desfășurate de toate categoriile de vârstă a persoanelor din așezările urbane, parcurile de fitness în aer liber fiind locații care beneficiază de dotări cu echipamente de specialitate, folosite în special pentru întreținere, tonifiere musculară dar și ca mijloc de reaxare pentru cei care doresc acest lucru.

După ce au avut un real succes în Blaj, Cugir și Zlatna, CJ Alba dorește să dezvolte aceste parcuri și în Aiud, Ocna Mureș și Teiuș. Acestea vor fi dotate cu câte 10 echipamente de fitness în aer liber destinate persoanelor adulte și un echipament destinat persoanelor cu dizabilități. Echipamentele vor putea fi folosite gratuit și sunt destinate antrenării a cât mai multe grupe musculare. Pe lângă aspectele legate de sănătate proiectul va îmbunătăți aspectul parcurilor.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pentru a se putea implementa Programul „Alba Urban 2011”, componenta Parcuri de fitness în aer liber, este necesară cooperarea Consiliului Județean Alba cu consiliile locale ale municipiului Aiud și ale orașelor Ocna Mureș și Teiuș,

Impactul principal al acestei inițiative este conștientizarea faptului că stilul de viață sănătos prin activitate fizică și de recreere are influențe pozitive asupra sănătății și prelungește speranța de viață.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax