Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul Casa Verde Fotovoltaice: AFM a aprobat 4.558 de dosare. Noi dosare acceptate și în programele Rabla Clasic și Rabla Plus

Publicat

Administraţia Fondului pentru Mediu ( AFM) a aprobat joi un număr de 4.558 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice. 

Lista solicitanților (persoane fizice) în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice, aprobați în data de 13 octombrie: 

Potrivit unui comunicat al AFM,  în Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi au fost aprobate un număr de 9 dosare în valoare de 4,8 milioane de lei. De asemenea, în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 13 octombrie, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 501 de dosare pentru 742 autovehicule şi 13 motociclete iar pentru Rabla Plus au fost aprobate 3 contestaţii pentru 12 autovehicule pur electrice.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus şi Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Până la sfârşitul lunii septembrie, în Programul „Casa Verde Fotovoltaice” au primit decizia de finanţare 13.000 de dosare, autorităţile spunând că până la finele anului în curs toate cele 45.000 de solicitări depuse vor fi rezolvate.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a anunţat, în 28 septembrie, că unele programe derulate de Administraţia Fondului pentru Mediu vor fi descentralizate, iar primul program de acest fel va fi „Rabla” local, pentru casarea maşinilor mai vechi de 15 ani.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax