Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul „Cornul și laptele” 2017-2018 în Alba: Ce firme au câştigat licitaţiile şi produsele ce vor fi livrate elevilor, la şcoală. Contracte de peste 6 milioane lei, semnate de Consiliul Judeţean

Publicat

cornul-si-laptele-1 Elevii din învățământul primar și gimnazial din Alba, dar şi preşcolarii vor avea și anul acesta asigurate produse lactate şi de panificaţie, în cadrul Programului naţional „Cornul şi laptele”. Consiliul Județean Alba a semnat în această săptămână contracte în valoare de 6,1 milioane de lei cu firme care au câştigat licitaţiile. 

Pentru produse lactate şi lapte pasteurizat a fost atribuit un contract în valoare de 4.188.230,46 lei fără TVA firmei Dorna Lactate S.A. (cu sediul în Dorna Candrenilor, Suceava), singura care a depus ofertă. Subcontractori sunt Albalact SA (pentru servicii de depozitare, în valoare de 795.763,79 de lei), respectiv Setra Com SRL (pentru servicii de transport, de 335.058,44 lei)

Pentru furnizarea și distribuirea de produse de panificație, licitația a fost câștigată de o firmă din Ocna Mureş, Logistic Media Pop Art SRL, care a avut şi singura ofertă. Valoarea contractului pentru acest serviciu este de 1.950.682,68 de lei fără TVA, potrivit datelor transmise de Consiliul Judeţean Alba.

Parte din acest contract va fi subcontractat de Achiziție și Dezvoltare SRL (Voluntari, Ilfov), respectiv 473.280 lei pentru servicii de furnizare şi distribuţie produse de panificaţie și Vel Pitar SA Punct de lucru Cluj, pentru furnizare și distribuție (aceleaşi servicii, în valoare de 305.852,2 lei).

Firmele vor livra în noul an şcolar 5,7 milioane porţii de produse (panificaţie şi lactate), pentru elevi. Gama de produse include lapte pasteurizat / UHT, iaurt, cornuri, batoane, biscuiţi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax