Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Programul „Cornul și laptele” continuă în școlile din Alba. Licitația pentru atribuirea contractului va avea loc în 5 septembrie

Publicat

Programul „Cornul și laptele” continuă și în acest an, în școlile din Alba, iar, la începutul lunii septembrie, firmele interesate să realizeze aprovizionarea unităților de învățământ se pot înscrie la licitație. 

Potrivit Consiliului Județean Alba, în 3 septembrie se vor depune ofertele de participare, iar în data de 5 septembrie va avea loc licitația electronică. În cursul anului trecut, aprovizionarea  școlilor cu lapte și cornuri în Alba s-a realizat prin împărțirea județului în 8 loturi. Firma „Albalact” SA a câștigat licitația pentru furnizarea de lapte în întreg județul, în timp ce, pentru cornuri, 6 loturi au fost adjudecate de firma „Succes Nick Com” din județul Gorj, iar alte 2 loturi au fost câștigate de „Prioritar Impex” din localitatea Călan, județul Hunedoara.

Reprezentanții CJ Alba au explicat că, după depunerea dosarelor și organizarea licitației, va mai urma o perioadă de 10 zile pentru formularea de contestații, fapt ce ar putea amâna finalizarea procedurii până după începerea școlii. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, CJ Alba va purta discuții cu firmele care au realizat aprovizionarea în 2011 pentru a continua să asigure necesarul de lapte și cornuri, până la atribuirea noului contract.

În 2011, Consiliul Județean Alba a alocat programului „Cornul și Laptele” suma de 7.963 mii lei, aceeași sumă ca și în 2010. Beneficiarii au fost 36.732 de copii proveniţi din 557 de şcoli şi grădiniţe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax