Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul „Cornul și laptele” în Alba: Cutii cu lapte expirat oferite spre consum elevilor din unitățile de învățământ

Publicat

Instituția Prefectului Alba împreună cu comisari de la Protecția Consumatorului au efectuat în luna octombrie controale în școlile din județ pentru verificarea produselor ce sunt oferite spre consum copiilor, prin programul „Cornul și Laptele”. În urma acestora au fost descoperite cutii ce conțineau lapte expirat.

Mai mult decât atât, au fost identificate situații în care produsele de panificație erau livrate după terminarea orelor de curs sau în care elevii primeau doar lapte, fără corn sau biscuți, așa cum prevede legea. Controalele au mai arătat că, în unele cazuri, gramajul produselor de panificație era mai mic decât cel stabilit prin lege.

Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Alba au dispus sancționarea persoanelor responsabile de distribuirea acestor produse și scoaterea imediat din uz a  alimentelor expirate. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax