Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul de aprovizionare a spaţiilor comerciale din Alba Iulia. RESTRICŢII la parcări şi orar pentru staţionarea maşinilor de marfă

Publicat

politia locala alba iulia

politia locala alba iulia Poliţia Locală Alba Iulia propune stabilirea unui program de aprovizionare a spaţiilor comerciale din oraş, având în vedere solicitările venite din partea firmelor pentru autorizarea staţionării temporare a maşinilor de marfă, pe stradă, în situaţiile în care accesul la magazine nu se poate face altfel. Proiectul intră  la aprobare în şedinţa Consiliului Local din 25 februarie.

Proiectul prevede program de aprovizionare a spaţiilor comerciale situate pe străzi cu restricţii de circulaţie, adică în zone cu indicatoare de oprire sau staţionare interzisă din Alba Iulia, în intervalele orare 10.00 – 11.00 şi 18.00 – 19.00.

Pentru arterele fără acestea restricţii, programul este 8.00 – 18.00, dar cu respectarea regulamentului de parcări publice de reşedinţă.

În zonele cu restricţii de tonaj, accesul se face doar cu aprobarea primăriei, care va elibera autorizaţie specială de transport.

După ora 18.00, este interzisă parcarea pe străzi, în parcări publice sau pe alte terenuri aparţinând primăriei, a tuturor autovehiculelor, cu excepţia celor aparţinând persoanelor fizice şi alte autocarelor, care pot folosi parcările amenajate ale hotelurilor.

Parcarea autovehiculelor şi autoturismelor aparţinând persoanelor juridice se face pe terenuri proprietate personală, parcări închiriate sau pe terenuri proprietatea societăţilor comerciale, disponibile în acest sens.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax