Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PROGRAMUL de circulație al autobuzelor STP în Zona Metropolitană Alba Iulia pe perioada stării de urgență. Măsuri de dezinfecție

Publicat

autobuze

Având în vedere starea de urgență instituită în România în urma Decretului Președintelui României, aprobat de Parlamentul României, începând cu data de 23 martie 2020, programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia în Zonele Metropolitane 1-7 se va derula după cum urmează:

  • în cursul săptămânii, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă – program de sâmbătă;
  • în zilele de duminică – program de duminică.

De la data de 23 martie 2020, pe durata stării de urgență nu vor mai circula următoarele curse:

  • 10:00 Tibru; 10:25* Șeușa; 10:30* Hăpria; 9:00 (retur) și 12:00*(tur) Obreja; 17:10 Țelna

Se asigură în continuare transportul angajaților societăților comerciale, prin menținerea în circulație a următoarelor curse din zilele lucrătoare:

  • ora 5:15 Cetea—>Alba Iulia
  • ora 5:30 Totoi–> Alba Iulia
  • ora 5:30 Țelna–> Alba Iulia
  • ora 5:30 Bucerdea –> Alba Iulia
  • ora 5:40 spre Șeușa, cu retur la 6.10 către Alba Iulia
  • ora 5:45 Cricău Sus –>Alba Iulia
  • ora 5.50 Totoi-Hăpria –>Alba Iulia
  • ora 5.50 Tibru–Galda –>Alba Iulia
  • ora 6.00 Șard –>Alba Iulia

„În privința măsurilor de dezinfecție, rugăm călătorii să fie liniștiți, deoarece încă de la data apariției Hotărârii Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 6 din 9 martie 2020, societatea noastră s-a conformat prevederilor acesteia după cum urmează:

1. se dezinfectează frecvent (la capăt de linie, la garajul societății și ori de câte ori este nevoie) habitaclul mijlocului de transport (scaunele, barele de susținere, mânerele de susținere, validatoarele, ușile, mesele dintre scaunele autobuzelor,  geamurile despărțitoare de protecție din interiorul autobuzelor, butoanele de avertizare – practic, orice suprafață a habitaclului cu care pot veni în contact călătorii);

2. soluția folosită este BEACTIVE-02-RTU (cu denumirea chimică clorură de didecildimetilamoniu-DDAC), autorizată de Ministerul Sănătății-Comisia Națională pentru produse biocide prin Avizul cu numărul 3807BIO/04/12.24;

3. atunci când programul de transport permite, autobuzul fiind în pauza dintre curse, conducătorul auto dezinfectează suprafețele expuse cu BEACTIVE-02-RTU, folosind flaconul cu pulverizare existent în fiecare autobuz;

4. în timpul fiecărui schimb de tură, când autobuzele ajung la garajul societății pentru spălat exterior și/sau alimentat, angajații STP SA cu atribuții de curățenie efectuează o dezinfecție generală, folosind BEACTIVE-02-RTU, precum și alte soluții profesionale de curățare pe bază de alcool și clor.

Îi rugăm pe toți călătorii să mențină distanța de siguranță (adică mai mult de 1,5 – 2 metri), să reducă la minim în timp contactul cu alte persoane în stațiile și mijloacele de transport în comun, să nu călătorească față către față cu celelalte persoane și să respecte toate măsurile și recomandările specialiștilor din domeniul sănătății.

Le recomandăm călătorilor să folosească o mască sau o eșarfă la urcarea în autobuze, pentru acoperirea nasului și a gurii !

Toți călătorii au în continuare obligația de a-și valida titlurile de călătorie: abonamentele, biletele de călătorie și abonamentele în baza cărora unii călători beneficiază de gratuitate (pensionari, veterani și văduve de război, deținuți si refugiați politic, luptători și urmași ai eroilor-martir în Revoluția din 1989, persoane cu handicap, asistenții sociali ai persoanelor cu handicap, însoțitorii persoanelor cu handicap, șomeri)”, au transmis reprezentanții STP.

Informațiile referitoare la programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax