Connect with us
Publicitate

POLITICA

Programul de meditații gratuite pentru elevi, susținut de PNL Alba, continuă. Înscrieri pentru noi grupe de lucru și discipline

Publicat

meditatiiOdată cu începerea semestrului al doilea din anul școlar 2015-2016, continuă programul de meditații gratuite pentru elevi, susținut de PNL. Prin programul demarat în 2011, se încearcă oferirea de sprijin elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală.

Pentru acest an școlar, programul a început de anul trecut, dar se mai pot face înscrieri pentru noi grupe de lucru și pentru semestrul al doilea din acest an școlar. Astfel, părinții elevilor care vor să-și înscrie copiii în acest program o pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28 sau sunând la numărul de telefon 0258.810911. Elevii se pot înscrie şi singuri, folosind aceleași date de contact.

Ca și până acum, programul se adresează în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme, dar au acces toţi elevii.

Pentru început, disciplinele la care se vor constitui grupe de elevi care să beneficieze gratuit de pregătire sunt următoarele: pentru clasa a VIII-a – matematică și limba și literatura română, iar pentru clasa a XII-a – istorie, matematică, geografie și limba și literatura română. În cazul în care vor exista solicitări, se mai pot asigura pregătiri și la fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie. Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice performante care sunt fie membri, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax