Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul de subvenţionare a sterilizării câinilor cu stăpân aflaţi pe raza municipului Sebeș, în anul 2024. Precizările Primăriei

Publicat

Costul sterilizării câinilor cu stăpân care aparţin rasei comune și a metişilor acestora aflaţi pe raza  municipiului Sebeș este subvenționat de către Primăria Sebeș, în baza H.C.L nr. 78/2024.

Potrivit reprezentanților Primăriei Sebeș, orice persoană fizică sau juridică care are domiciliul/sediul pe raza municipiului Sebeș și care deține unul sau mai mulți câini care aparţin rasei comune și a metişilor acestora, înregistrați conform Ordinului A.N.S.V.S.A. nr. 1/2014 pentru aprobarea Normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân, cu modificările ulterioare, poate beneficia de subvenționarea sterilizării în limita sumelor alocate anual pentru acest serviciu.

Pentru anul 2024 suma alocată este de 59.500 lei cu TVA. Acordarea subvenției se va face în ordinea depunerii cererilor.

Medicul veterinar de liberă practică, organizat în condiţiile legii, cu care a fost încheiat contract cu respectarea prevederilor art. 41 din H.G. nr. 1059/2013, cu modificările și completările ulterioare și a  Legii 98/2016, cu modificările și completările ulterioare este dr. Bucea Valentin – SC Eurovet SRL.

Solicitanții vor putea depune începând cu data de 17 iunie 2024, în intervalul orar 8.00 – 14.00, la Direcția Poliția Locală Sebeș (str. Viilor, nr. 28, tel. 0358 919), o cerere tip şi o copie după actul de identitate.

La momentul înregistrării cererii se va pune la dispoziția solicitantului un Bon de ordine pentru sterilizare.

Cu acest bon de ordine solicitantul se va înscrie la medicul veterinar (str. Dorin Pavel, nr. 125, tel. 0752 624 961) în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 9:00 – 16:00.

După efectuarea operaţiunii de sterilizare bonul de ordine pentru sterilizare va fi completat, semnat şi parafat de către medicul veterinar după efectuarea operaţiunii de sterilizare și se va face o copie care va fi înmânată proprietarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax