Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul de testare pentru COVID-19, la spitalul din Alba Iulia, în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat

Testarea la cerere a pacienților, pentru depistarea COVID-19, continuă și în perioada sărbătorilor de iarnă, inclusiv în zilele de weekend în care se sărbătoresc Crăciunul și Revelionul, transmit reprezentații Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. 

Singurele modificări, în cazul testării la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, sunt următoarele:

– Cei care doresc să se testeze sâmbătă și duminică, 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, trebuie să achite taxa în avans, la casieria Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (situată la parter), Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23. Această modificare este necesară întrucât în zilele respective casieria unității medicale este închisă.

-Recoltarea probelor în 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie, se realizează la modulele medicale din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (și nu la parterul policlinicii unde are loc în mod obișnuit).

-La casieria unității medicale, unde doritorii trebuie să se prezinte în zilele dinaintea weekendului, se vor primi toate informațiile necesare cu privire la testarea din zilele de 25 și 26 decembrie, respectiv 1 și 2 ianuarie.

”Facem precizarea că în această categorie nu intră urgențele, pacienții suspecți, cei care prezintă simptomatologie specifică COVID-19 (pacienții care se prezintă în UPU), sau cei care au bilet de trimitere de la medicul de familie în vederea testării, ci doar persoanele care doresc să se testeze voluntar și trebuie să ateste starea lor de sănătate printr-un buletin de analiză”, au transmis reprezentații spitalului.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax