Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul educativ ”Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ediția a V-a, va avea loc la biblioteca din Sebeș

Publicat

scoala bobocilor sebes

În perioada 10-20 octombrie 2023, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș găzduiește cu bucurie evenimentul anual „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ajuns la cea de-a V-a ediție, o inițiativă dedicată elevilor pasionați de lectură și creație.

Pentru a sărbători frumusețea toamnei și pentru a încuraja imaginația celor mici, echipa Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș a pregătit o serie de ateliere inovatoare și captivante.

Participanții vor avea ocazia să pătrundă în universul magic al poveștilor, să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime creativitatea într-un mediu prietenos și stimulativ.

scoala bobocilor sebes 2023

Programul „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste” oferă oportunitatea unică de a crea legături între copii și cărți, între imaginație și realitate, deschizând porți către lumi noi și inedite.

Prin aceste ateliere, se încurajează formarea unei comunități active, în care lectura și arta devin instrumente esențiale de dezvoltare personală.

„Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce povești minunate vor prinde viață în cadrul acestor ateliere, pentru că ne dorim ca fiecare participant să plece cu amintiri frumoase și cu inspirație pentru noi aventuri literare” au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax