Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul Eurodyssée | A fost lansat primul stagiu de practică în județul Alba: restaurator la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

Programul Eurodyssée a devenit funcțional și în județul Alba, primul stagiu de practică destinat unui tânăr european fiind lansat, joi, în rețea. Este vorba despre un stagiu de restaurator la Muzeul Unirii din Alba Iulia, cu o durată de 7 luni.

Totodată, începând de joi, tinerii cu vârsta între 18 și 30 de ani din județul Alba pot aplica pentru oricare dintre cele 160 de stagii de practică disponibile în cele 35 de regiuni din 13 țări europene înscrise în rețeaua Eurodyssée.

Pentru a aplica pentru un astfel de stagiu, tinerii interesați trebuie sa își creeze un cont de utilizator pe site-ul oficial al programului www.eurodyssee.eu și să urmeze procedura descrisă acolo.

“Începând de astăzi, un alt proiect de suflet, pe care l-am inițiat debutează oficial in judetul Alba, odată cu urcarea noastră pe site-ul Eurodyssee. Programul permite tinerilor din Alba sa efectueze stagii plătite in regiuni ale UE, pe o perioadă între 3 şi 7 luni. Tinerii trebuie să aibă intre 18-30 de ani, să deţină o diplomă de calificare şi să aibă domiciliul în judeţul nostru. Cei interesați pot vizita site-ul www.eurodyssee.eu! Mult succes!”, a transmis vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

Eurodyssee este un program de schimb al Adunării Regiunilor Europene (ARE) care permite tinerilor, cu vârste între 18 şi 30 de ani, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să beneficieze de un stagiu profesional în străinătate pentru o perioadă de 3 până la 7 luni.

Obiectivul programului este acela de a le oferi tinerilor o experienţă profesională şi totodată, de a le da șansa să învețe sau să își perfecționeze o limbă străină.

Programul este unic pentru că aduce împreună atât tinerii, cât și agenții economici şi administrațiile publice, în efortul de a combate șomajul și de a crea un viitor mai bun pentru tineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax