Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul impus persoanelor de peste 65 de ani va fi modificat. Vela: Intervalul orar pentru cumpărături, mutat mai de dimineaţă

Publicat

vela

Ministrul de interne Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai de dimineaţă.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11:00 – 13:00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi, în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Marcel Vela într-un videoclip pe Facebook, în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

El a adăugat că ia în calcul o nouă evaluare și pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani.

„Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a precizat ministrul.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pensionar

    joi, 23.04.2020 at 11:55

    Acest program o spunea dr MOLNAR Geza care recomandă un orar mai de dimineata,dezinfecția după cunaraturii a seniorilor (numai pentru ei ) si restul pentru mai tinerii,sănătoși.Dar orele specificat pentru seniori,urmărit de voluntarii,POLITIE locală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax