Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PROGRAMUL la Serviciul Paşapoarte Alba se prelungeşte şi sâmbăta, în perioada concediilor 2015. Taxele pentru eliberarea documentelor de călătorie

Publicat

pasaport Programul la ghişeele de primiri cereri ale Serviciului Paşapoarte din Alba Iulia se prelungeşte, până în 15 septembrie. Decizia a fost luată având în vedere aglomerările care se creează în perioada estivală.

Solicitanţii care doresc să obţină documente de călătorie vor putea efectua demersurile necesare inclusiv sâmbăta între orele 8.00 – 14.00.

În data de 15 august nu se lucrează însă cu publicul, întrucât este o zi liberă legală.

Taxele pentru eliberarea paşapoartelor se achită la C.E.C. Bank şi sunt în cuantum de 292 lei pentru paşapoartele simple electronice cu valabilitate de 5 ani, 266 lei pentru cele electronice cu valabilitate de 3 ani şi 222 lei pentru paşapoartele simple temporare cu valabilitate de un an.

Persoanelor care doresc să aplice pentru obţinerea acestui tip de documente şi se recomandă să achite taxele mai sus menţionate cu o zi înainte întrucât C.E.C Bank nu lucrează cu publicul în zilele de sâmbătă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax