Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul pentru testare PCR în perioada sărbătorilor, în laboratorul DSP Alba și cel al spitalului județean din Alba Iulia

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

Direcția de Sănătate Publică Alba anunță programul de sărbători în laboratoarele DSP și SJU (spitalul județean) pentru perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion.

Potrivit sursei citate, se va asigura, pe rând, permanența testărilor PCR, în aceste zile.

  • Vineri, 24 decembrie și vineri, 31 decembrie, laboratorul DSP Alba  va funcționa cu program în intervalul orar 8.00 – 12.00, pe str. Mușețelului nr. 2, în parcarea Policlinicii. Nu este necesară programare pentru testare PCR.
  • În perioada 25-26 decembrie și 1-2 ianuarie, laboratorul SJU (spitalul județean) Alba, programul este între orele 8.00 și 12.00, la modulul din curtea unității medicale, pe B-dul Revoluției. Nu este necesară programare pentru testare PCR.

DSP Alba menționează că, în cazul persoanelor care vor să se testeze la SJU Alba Iulia în zilele de 25-26 decembrie și 1-2 ianuarie, acestea trebuie să achite în avans, la casieria spitalului, contravaloarea testului și să se prezinte cu chitanța în vederea testării. Această măsură este necesară întrucât casieria spitalului nu este deschisă în zilelele de sărbătoare mai sus menționate.

În restul zilelor, cu excepția celor menționate mai sus, cele două laboratoare funcionează după program normal.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax