Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul Rabla continuă şi în 2011

Publicat

Autorităţile au hotărât continuarea programului de înnoire a parcului auto şi anul viitor, dar cu anumite modificări. Ministerul Mediului a stabilit ca, din 2011, să fie permisă utilizarea a patru vouchere, în loc de trei, câte au fost acceptate până acum, la achiziţionarea unei maşini noi. Totuşi, valorea unui voucher va scădea, de la 3.800, la 3000 de lei, menţinându-se aproximativ aceeaşi valoare. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely a anunţat că tichetele emise în 2010 vor rămâne valabile până la sfârşitul lunii ianuarie a anului viitor, termenul la care vor intra în vigoare noile modificări.

În cursul anului trecut, numărul maşinilor casate prin Programul Rabla a fost de 181.404. În prezent, au mai rămas neutilizate aproximativ 31.000 de vouchere, adică încă 118 milioane de lei care aşteaptă să fie folosiţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax