Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul RABLA: Înscrierile la dealerii autorizaţi, până în 31 noiembrie. Termen prelungit cu o lună

Publicat

masini second hand1 Regulile pentru programul “Rabla” au fost modificate de Ministerul Mediului, astfel încât tichetele valorice primite de la stat pot fi folosite până la 31 noiembrie, termen prelungit cu o lună.

Posesorii de maşini mai vechi de opt ani le pot schimba cu unele noi şi se pot înscrie la unul dintre dealerii de maşini autorizati până cel tarziu pe 31 noiembrie, o lună mai târziu decat era prevazut initial. Noile reglementări sunt prevazute în Ordinul Ministerului Mediului nr. 1551/2015, publicat luni în Monitorul Oficial.

În acest an, proprietarii îşi pot schimba maşina veche cu una nouă până cel tarziu pe 10 decembrie. Este data pana la care poate fi folosită nota de înscriere (aceasta are termen de valabilitate maximum 120 de zile de la data emiterii). În prima varianta a ghidului Programului Rabla, data-limită penntru schimbarea maşinii era 25 noiembrie.

Citeşte şi RABLA 2015: Programul a început pentru firme şi instituţii publice. Au la dispoziţie 5000 de tichete. Condiţii

Citeşte şi PROGRAMUL „RABLA” 2015: Cum pot aplica persoanele fizice pentru obţinerea unui tichet

Totodata, a fost schimbată data-limită pentru depunerea cererilor de decontare. În reglementările anterioare, data-limită era 25 noiembrie, iar acum a fost avansată până pe 10 decembrie a anului de desfăşurare a programului.

Modificările la Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional au intrat în vigoare pe 12 octombrie.

sursa: avocatnet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax