Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Programul „Rabla pentru electrocasnice”, care trebuia să înceapă marți, AMÂNAT. De ce nu merge site-ul pentru aplicații

Publicat

r

Programul „Rabla pentru electrocasnice”, care trebuia să înceapă marți la ora 12.00, a fost amânat de Administrația Fondului pentru Mediu, care invocă instabilitatea securității cibernetice.

Anunțul a fost făcut chiar la momentul la care ar fi trebuit să debuteze înscrierile prin intermediul aplicaţiei informatice disponibilă pe site-ul AFM.

Comunicatul Administrației Fondului pentru Mediu:

Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax