Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul Rabla Plus: Guvernul suplimentează cu 40 de milioane de lei bugetul alocat persoanelor fizice

masina electrica

Publicat

Guvernul alocă noi sume de bani pentru persoanele dornice să își achiziționeze o mașină nouă prin Programul Rabla Plus.

Administrația Fondului pentru Mediu va suplimenta din nou bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Plus cu 40 milioane de lei.

Bugetul alocat inițial pentru persoanele fizice, în valoare de 200 milioane de lei a fost rezervat integral în mai puțin de 2 luni de la lansarea programului.

De asemenea, prima suplimentare din acest an, în valoare de 20 milioane lei a fost epuizată,demonstrând interesul cetățenilor față de autovehiculele electrice, mai prietenoase cu mediul înconjurător.

În cadrul Programului Rabla Plus, se acordă două tipuri de ecotichete, respectiv 45.000 de lei pentru mașinile pur electrice și 20.000 de lei pentru mașinile hibrid plugin, dar nu mai mult de 50% din valoarea autoturismului nou.

Cei care vor dori să renunțe la o mașină veche, poluantă, și să achiziționeze un autovehicul electric vor beneficia atât de prima de casare acordată prin Programul Rabla Clasic, în valoare de 7.500 de lei, cât și de ecotichetul alocat în cadrul Programului Rabla Plus precizează AFM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax