Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PROGRAMUL UNTOLD: David Guetta, Avicii, Armin van Buuren, Dimitri Vegas la cel mai mare festival de muzică din România

Publicat

11406957_398430190359176_7231282555878037911_n David Guetta, Avicii, Armin van Buuren, Dimitri Vegas,Like Mike, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop dar și mulți alți artști sunt așteptați în perioada 30 iulie-2 august la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică organizat în România. Vor avea loc patru zile de spectacol în cinci locații și cu peste 80 de ore de muzică.
Peste 300.000 de participanți pasionați de muzică EDM, rock, pop-rock, reggae, dub, drum and bass și funk, din toată țara și de peste hotare sunt așteptați la UNTOLD. Cel mai mare festival de muzică din România se va desfășura pe minimum 10 scene şi va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari și de o investiție de 4,5 milioane euro, spun organizatorii.

„Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa și promitem că UNTOLD Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. UNTOLD va aduce la un loc acțiunea, personajele și intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia și dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune”, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

UNTOLD – PROGRAMUL complet

Organizatorii au publicat, vineri, programul evenimentului pe fiecare din cele patru zile:

ziua 1ziua 2ziua 3ziua 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Povestea UNTOLD Festival

Inspirat din festivaluri de categoria Major Festivals din Europa și Statele Unite ale Americii, UNTOLD Festival promite minimum 80 de ore de party incendiar în care Clujul se va transforma în destinația turistică muzicală a verii. Povestea spusă pe ritmul muzicii, începe în inima Transilvaniei, pe tărâmul în care vampirii, ielele, lostrițele uriașe și alte personaje fantastice trec granița înspre lumea reală.

UNTOLD 2015 este doar începutul unei lumi vizuale pline de farmec și mister, în care Clujul devine tărâmul magic unde personaje precum Prâslea cel Voinic sau Greuceanu prind viață. Anii viitori vor reprezenta fiecare câte un capitol unic din povestea nespusă, ce va transforma oraşul într-o lume specială şi plină de imaginație.

UNTOLD Festival, în Arena Clujului

Spațiul de poveste va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

  • Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.

  • Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.

  • Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.

  • Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, în incinta căruia se va amenaja o scenă.

 

Camping UNTOLD Festival

Pentru o experiență inedită și autentică, UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

 sursa: untoldfestival.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax