Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect de 1,5 milioane euro pentru amenajarea unui drum forestier la Gârda de Sus. Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Bistra

Publicat

În şedinţa de miercuri a Guvernului a fost inclus pentru discuţii un proiect de hotărâre privind trecerea unui drum forestier din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA în domeniul public al comunei Gârda de Sus şi în administrarea Consiliului Local al acesteia.

Este vorba despre un drum forestier care se desprinde din DJ750, dinspre comuna Gârda de Sus spre zona Gârda Seacă, respectiv localitatea Casa de Piatră.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Gârda de Sus, acesta se afla în evidenţele administraţiei locale din anii 30-40, ca drum comunal, existând şi titlu de proprietate, însă în regimul comunist acesta a trecut în gestiunea Romsilva.

Drumul forestier este obiectul unei investiţii estimate la 1,5 milioane de euro, pentru modernizare şi asfaltare, cu fonduri europene. Sunt cuprinse două tronsoane, unul dintre acestea asigurând accesul spre Muntele Călineasa.

Licitaţia a fost câştigată în data de 16 iulie, de firma „Newamport Compani” din Bistra.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax