Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect de educație rutieră al elevilor din Cetatea de Baltă

Publicat

c

Elevii din ciclul primar ai Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Cetatea de Baltă au participat, în perioada 28-31 ianuarie 2019, la o serie de activităţi legate de regulile de circulaţie, obiectivul asumat fiind acela al însușirii de către micuţii elevi a unor minime cunoştinţe legate de circulaţia publică, cunoştinţe care să-i ferească de accidentele nedorite, produse de neatenţie sau neştiinţă, au transmis reprezentanții școlii.

Învăţătoarele de la ciclul primar au colaborat eficient cu profesorul documentarist și consilierul educativ, reușind să le arate celor mici, prin joacă, dar şi prin filmuleţe şi puneri în practică, cum se circulă corect, de ce este necesar acest lucru şi ce reguli minimale trebuie respectate întotdeauna în traficul public.

,,Activităţile cu specific rutier au fost o bucurie pentru elevi şi un câştig evident pentru aceştia, Centrul de Documentare şi Informare propunându-şi să continue astfel de iniţiative şi în viitor. Este de apreciat efortul depus pentru reuşita acestui gen de activităţi, fapt pentru care profesorul documentarist îşi exprimă mulţumirile sale pentru doamnele învăţătoare Mihai Maria, Mladin Maria, Goga Pompilia și Muntean Simona, cu care a colaborat excelent,, – a transmis Emilia Bunea (profesor documentarist).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax