Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, depus de PNL. Detalii de la Florin Roman

Publicat

Camera Deputatilor, Parlament

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat că a depus, în numele colegilor, un proiect de lege de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Propunerea a preluat toate observațiile CCR.

”În calitate de lider de grup, am depus în numele deputaților PNL un proiect de lege de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari.

Propunerea PNL a preluat toate observatiile CCR și vizează abrogarea capitolului XI – indemnizație pentru limita de vârstă, art 49 și 50, cele care vizează pensiile speciale ale senatorilor și deputaților.

Am anunțat depunerea acestui proiect de lege imediat după ce CCR a declarat neconstituțională legea PNL privind anularea tuturor pensiilor speciale.

Pentru a parcurge toate etapele parlamentare, PNL a introdus și un amendament la OUG 29/2020, privind impozitarea cu peste 90% a pensiilor speciale.

Solicităm tuturor partidelor politice, inclusiv PSD, partidul care a inventat pensiile speciale în România, să țină cont de vocea romanilor și să voteze proiectul PNL, de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, unul la care CCR nu mai poate invoca nici o obiecție de neconstituționalitate!”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax