Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect educativ derulat între Liceul Tehnologic din Sebeș și un liceu din Polonia. Schimburi de experiență între elevi

Publicat

Un proiect educativ derulat între Liceul Tehnologic din Sebeș și un liceu din Polonia a debutat luni, la Sebeș. Proiectul presupune, printre altele, schimburi educative între elevii și profesorii din cele două țări. 

Deschiderea oficială a proiectului european „Similar and yet different-treasures of culture and natura of Poland and Romania” inclus în programul operațional Knowledge Education Development PO WER, a avut loc luni, 19 septembrie.

Profesorii și elevii polonezi au fost întâmpinați de Adina Mixandra Stanciu directorul Liceului Tehnologic Sebeș, de Dorin Albu viceprimar al municipiului Sebeș și reprezentantele ISJ Alba, Alina Miron – inspector programe și proiecte comunitare europene și Mihaela Mateescu – inspector de zonă.

Acest proiect vizează participarea a 20 de elevi polonezi și a 4 profesori însoțitori de la Zespol Szkol Ponadpodstawowych im. Stanislawa Staszica w Stapirkowie la activități educative și culturale.

În activitățile educative sunt incluse participări la ore de geografie, biologie, istorie, activități sportive, culinare și literare.

De la Liceul Tehnologic Sebeș participa la schimbul de experienta 20 de elevi din clasele a X-A și a XII-a A, coordonați de profesoarele Camelia Henegariu – director adjunct, Cristina Câmpean, Lucia Modoeanu, Mihaela Suciu și Mirela Câmpean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax