Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect în CL: Trei blocuri de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia vor fi reparate și izolate termic

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia vor supune aprobării în ședința din 22 mai cererea de finanțare și cheltuielile aferente proiectului de creștere a performanței energetice a unor blocuri de locuințe din municipiu. Este vorba despre blocurile nr. 16, 17 și 18 situate pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia care care vor intra în reparații pentru fațadă, instalații și reabilitare termică.

Valoarea totală a cererii de finanțare este de 2.837.130 lei cu o asistență financiară nerambursabilă solicitată în sumă de 1.485.438 lei. 60% din cheltuielile eligibile ale proiectelor provin din Fondul European de Dezvoltare Regională și bugetul de stat. iar 40% revin în sarcina Autorității Publice Locale și Asociația de proprietari: „având în vedere că venitul mediu lunar net pe membru de familie este sub 350 de euro pentru mai mult de 50% din familiile – proprietari de apartamente din blocurile amintite, contribuția municipiului Alba Iulia va fi de 20%, iar contribuția asociațiilor de proprietari va fi tot de 20%”, se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre ce va fi supus aprobării consilierilor locali.

Consiliul Local se angajează să asigure toate cheltuielile neeligibile ale proiectului, inclusiv costurile suplimentare ce vor surveni în perioada implementării acestuia, cu recuperarea ulterioară de la asociațiile de proprietari a cheltuielilor neeligibile ce îi revin conform contractului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: MIERCURI: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Se votează asigurarea sustenabilităţii proiectului de reabilitare a Cetăţii | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax