Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Internet gratuit în locațiile publice din mediul rural. CJ Alba vrea să informatizeze satele. Până acum s-au înscris 25 de primării

Publicat

În mediul rural din județul Alba internetul ar putea fi accesat gratuit, în diferite locații publice. Propunerea vine din partea vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman. Acesta a solicitat primăriilor din mediul rural să trimită date care prevăd locațiile și operatorii economici care se ocupă cu internetul în zonă. Până în prezent, 25 de primării au răspuns solicitării. Mijlocul lunii octombrie este perioada limită până când primarii mai pot trimite datele cerute, iar de asta va depinde și demararea proiectului inițiat de către Consiliul Județean.

Florin Roman își propune crearea de puncte de acces liber la internet în locații publice din comunele județului Alba. Până acum, 25 de primării din Alba i-au transmis vicepreședintelui CJ Alba date despre locațiile și agenții economici care operează în zonele respective în domeniul internetului. Până la mijlocul lunii octombrie mai pot trimite datele solicitate și restul primăriilor din mediul rural care vor să beneficieze de internet gratuit.

„În funcție de răspunsurile pe care le voi primi de la primării, voi iniția proiectul de hotărâre în consiliul județean pentru realizarea unor puncte de acces liber la internet în zonele rurale ale județului Alba”, a declarat Roman.

sursa foto: evz.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax