Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect la Consiliul Județean Alba pentru constituirea Asociației ”Centrul de Inițiative pentru Economia Socială”

Publicat

Consilierii județeni vor vota în cadrul ședinței de joi proiectul de hotărâre privind constituirea Asociației ”Centrul de Inițiative pentru Economia Socială”. Scopul acesteia este de susținere și implementare a proiectelor și programelor care contribuie la promovarea economiei sociale, în vederea creșterii economice durabile în România.

Motivul constituirii acestei asociații sunt rezultatele obținute în cadrul proiectului ”Servicii integrate pentru persoane cu nevoi speciale”, implementat în perioada septembrie 2009 – noiembrie 2010. În cadrul acestui proiect au fost reabilitate și dotate 5 locații pentru prestarea de activități care să sprijine persoanele cu sau fără dizabilități, marginalizate, prin diverse ateliere de lucru.

Fiind un proiect strategic multiregional și transnațional, partenerul este Consiliul Județean Alba, iar beneficiari de proiect Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare, Centrul de Formare Continuă și Evaluare a Competențelor în Asistența Socială, Die Querdenker-Austria. Alături de acești beneficiari vor fi și parteneri care vor să creeze și să dezvolte structuri active ale economiei sociale în Abrud, Aiud, Blaj, Cugir și Zlatna, să susțină proiecte în economia socială prin atragerea de finanțări și să ofere consultanță pentru persoanele și organizațiile interesate în dezvoltarea de proiecte în acest domeniu.

Pentru un mandat de 4 ani, ca președinte al Consiliului Director și al Asociației este desemnată Magdalena Bene, vicepreședinții vor fi Barna Ilie-Dan, Marton Balogh și Mariana Hurbean, iar secretarul general al asociației, Vasiu Gabriel-Ioan.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax