Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect la Guvern referitor la regimul cluburilor. Amenzi pentru nereguli până la 100.000 de lei şi atribuţii pentru ISU

Publicat

palatul victoria guvern Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Guvernul lucrează la un proiect de act normativ referitor la regimul cluburilor.

Potrivit acestuia, actul normativ ar urma să prevadă amenzi crescute pentru nereguli, cuprinse între 50.000 de lei și 100.000 de lei.

De asemenea, cluburile ar putea fi închise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, nu doar de primăriile de sector.

Din grupul de lucru fac parte premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apărării, Mircea Dușa, comandantul Spitalului Militar, Florentina Ioniță Radu, prof. dr. Ioan Lascăr, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.

Actul normativ ar urma să fie aprobat în ședința Executivului de marți.

Reamintim că în urma tragediei de la Clubul „Colectiv” din Bucureşti, de vineri seara, 31 de tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi peste 130 au fost internaţi în stare gravă în spitale din Capitală, în urma incendiului izbucnit la clubul respectiv, în timpul unui concert rock.

sursa: agerpres.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax