Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect legislativ: Minorii ar putea avea acces în cluburi, numai însoțiți de părinți. Ce amenzi riscă localurile

Publicat

stage distractie weekend party club Un senator liberal a iniţiat un proiect legislativ potrivit căruia minorii ar avea dreptul să intre în cluburi sau discoteci doar alături de părinţi sau tutore. El susţine că încearcă să descurajeze consumul de alcool şi tutun în rândul minorilor.

Senatorul PNL, Sebastian Grapă, propune într-o iniţiativă legislativă ca minorii să nu aibă dreptul de a merge în cluburi sau discoteci dacă nu sunt însoţiţi de părinţi sau un tutore. Potrivit acestuia, aprobarea unei astfel de iniţiative va interzice tinerilor minori să consume alcool sau tutun, reprezentanţii localurilor fiind obligaţi să îi legitimeze pe minori. Dacă nu fac acest lucru, riscă o amendă între 500 şi 5.000 de lei.

”Proiectul meu de lege, care este pe site-ul senatului prevede ca minorii, cei care au sub 18 ani să poată să intre în locurile în care se serveşte alcool, în cele care au baruri, discoteci, să poată avea accesul doar însoţiţi de un adult sau de către un tutore, persoană care preia responsabilitatea a ceea ce face acel minor acolo”, a declarat senatorul PNL Sebastian Grapă.

sursa: gandul.info


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax