Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect național al OF-PDL Alba: Cursuri de consiliere în carieră organizate la sediul partidului

Publicat

YouTube video

Președinta Organizației de Femei a PDL Alba, Rodica Andronescu a vorbit, joi, în conferință de presă, despre primul proiect național implementat de OF-PDL Alba, din 20 septembrie. Este vorba despre „Consilierea ta în carieră”, o inițiativă ce-și propune să aducă persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă mai aproape de angajatori. Începând cu această dată, toți cei interesați pot participa la cursurile ce vor avea loc la sediul partidului.

De asemenea, în perioada 13-16 septembrie, OF-PDL organizează Școala de vară de la Costinești în cadrul căreia vor fi abordate teme precum educația, cultura, sportul, cercetarea, finațele, familia, protecția socială, munca și nu în ultimul rând mediul de afaceri.

Ședințele de consiliere desfășurate la sediul PDL Alba vor avea loc în fiecare marți, între orele 14.00-17.00, iar participanții vor fi învățați să redacteze un CV Europass, o scrisoare de intenție, precum și detalii despre ceea ce înseamnă un interviu cu angajatorul. Cursanții vor avea la dispoziție un laptop, de pe care vor fi învățați să acceseze site-urile AJOFM-urilor din țară, dar și paginile web ale angajatorilor.

Vedeți mai jos declarațiile Rodicăi Andronescu:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax