Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Inspectorul ITM, Horaţiu Puiu nominalizat pentru funcţia de subprefect de Alba. Hotărârea a ajuns vineri la Prefectură

Publicat

Horaţiu Puiu, inspector ITM Alba

În şedinţa de lucru de miercuri a Guvernului României a fost propus pentru votare şi proiectul de hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Alba. Astfel, potrivit ordinii de zi comunicate de biroul de presă al Guvernului, Horaţiu Puiu, directorul Serviciului de Relaţii de Muncă din cadrul ITM Alba a fost nominalizat pentru a prelua funcţia de subprefect de Alba. Vineri, hotărârea a ajuns la Instituţia Prefectului Alba şi în zilele următoare, Horaţiu Puiu ar urma să preia postul.

Reamintim că fotoliul de subprefect al judeţului Alba a rămas liber după ce Raul Tudoraşcu a decis să candideze la alegerile din vară pentru un loc în Consiliul Local. Horaţiu Puiu a ocupat din iulie 2010 şi până în august 2011 funcţia de inspector şef al ITM Alba.

Primul care a aflat din presă despre această decizie a Guvernului, marţi, a fost prefectul Ştefan Bardan. Acesta susţine că au existat discuţii vizavi de persoana lui Horaţiu Puiu. Potrivit lui Ştefan Bardan, decizia actulului Guvern încă în funcţie va putea fi revocată după formarea noului Guvern Ponta, care ar putea numi pe altcineva, peste numai câteva zile.

În Monitorul Oficial din 3 mai apare actul cu nr. 383, din 2 mai 2012, prin care Guvernul României a hotărât „exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Alba de către domnul Puiu Horaţiu.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax