Connect with us
Publicitate

AIUD

Proiect pentru construirea unui centru comercial, la Aiud. Va include un hypermarket, un magazin de retail și galerii comerciale

Publicat

Un centru comercial cu hypermarket, magazin de retail și galerii comerciale urmează să fie construit în municipiul Aiud, la ieșirea spre Cluj-Napoca, printr-o investiție estimată la circa 16 milioane de euro. 

Primăria municipiului Aiud a anunțat recent organizarea dezbaterii publice pentru documentația de urbanism PUZ „Elaborare PUZ pentru construire centru  comercial format din hypermarket, magazin retail, galerii comerciale și construcții anexe interioare și exterioare (stand tip bufet imbiss și cort, post trafo, container de reciclare ambalaje, bazin rezervă incendiu, copertine cărucioare), amenajări exterioare incintă (platforme parcare, spații verzi, drumuri trotuare, parcări electrice), amenajări accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice, instalații interioare și rețele tehnico-edilitare, branșamente la utilitățile urbane, elemente de semnalizare-publicitate, împrejmuire, organizare de șantier și introducere teren în intravilan”, aflat pe strada Transilvaniei, nr. 156. Documentația poate fi consultată: la sediul Primăriei Aiud, zilnic intre orele 09.00 – 14.00 și pe site-ul Primăriei, secțiunea „Dezbateri publice”.

Potrivit documentației, terenul în suprafață de 42.500 mp se află pe partea dreaptă a străzii Transilvaniei (DN 1), pe sensul de ieșire din municipiu spre Cluj-Napoca. Pe acesta sunt amplasate în prezent două construcții, un atelier de inspecție auto și reparații și o spălătorie auto, ce urmează să fie demolate.

Proiectul urmărește construirea unui hypermarket, a unui magazin de retail și a unei galerii comerciale, toate cu regim de înălțime parter, dar și a unor construcții anexe interioare și exterioare.

Pe teren se vor asigura aproximativ 484 de locuri de parcare pentru autovehicule (minim 1 loc la 40 mp suprafață construită spațiu comercial).

Construcțiile de tip hypermarket, magazin de retail și galerie comercială se vor amplasa izolat pe parcelă.

Accesele carosabile se vor realiza din strada Transilvaniei – DN 1, unul în partea de nord-vest pentru aprovizionare și unul în partea sud-vestică pentru clienți și aprovizionare, printr-un sens giratoriu.

Investiția este estimată la aproximativ 16 milioane de euro, beneficiarul fiind Cuantic Estate Parteners SRL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax