Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect pentru dezvoltarea abilităţilor manageriale în domeniul IMM, prezentat la Alba Iulia

Publicat

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca organizează joi, 24 mai, ora 14.00, la Alba Iulia, conferinţa de lansare a unui proiect destinat formării profesionale în domeniul IMM-urilor, în judeţul Alba.

Este vorba despre „Dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale şi manageriale în zona IMM-urilor inovative din România pentru formarea şi promovarea parteneriatelor naţionale si transnaţionale”, un proiect pentru managerii şi angajaţii IMM-urilor de pe raza judeţului Alba, respectiv de formare profesională gratuită, în sistem la sală, dar şi e-learning.

Proiectul, în valoare de 8,2 milioane lei, este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Are ca obiect principal promovarea culturii antreprenoriale prin consiliere, orientare, motivare, informare, formare antreprenorială pentru personalul operativ şi de conducere din IMM-urile din România, în cadrul celor opt regiuni de dezvoltare, dezvoltarea capacităţii de a iniţia şi realiza parteneriate între IMM-urile din ţară si parteneriate transnaţionale.

Conferinţa de lansare a proiectului se desfăşoară în aula mică a Universtăţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate