Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Proiect pentru modernizarea a 1,5 km de drum județean, pe teritoriul comunei Fărău. CJ Alba preia administrarea tronsonului

Publicat

Consiliul Județean Alba intenționează să modernizeze segmentul de drum ce traversează satul Șilea, ce aparține comunei Fărău, parte a DJ 107D Unirea II – Ocna Mureș – limită județul Mureș.

Este vizat un tronson de 1,55 km, în prezent degradat și care nu respectă condițiile minime de siguranță a circulației rutiere și pietonale.

Pentru demararea investiției, Consiliul Local al comunei Fărău, de care aparține satul Șilea, va preda temporar, în administrarea CJ, segmentul de drum intravilan.

Tronsonul este între km 28+213 și 29+763 pe DJ 107D: Unirea II (DN 1) – Ocna Mureș – Vama Seacă – Fărău – Șilea – limită Judeţul Mureș.

”Starea tehnică generală a spațiilor adiacente străzilor, implicit a tronsoanelor din drumul județean DJ 107D, respectiv trotuarele, acostamentele, șanțurile și rigolele din localitățile mai sus menționate denotă o degradare continuă, care în pofida lucrărilor de întreținere executate de administratorii străzilor nu satisfac condițiile minime de confort și siguranță a circulației rutiere și pietonale impuse de normele naționale și internaționale în vigoare”, se arată în documentația proiectului propus pentru aprobare în ședința CJ Alba din luna mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax