Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proiect pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în Sebeș. Primăria vrea să obțină fonduri nerambursabile

Publicat

Proiect pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în Sebeș. Primăria Sebeș vrea să obțină fonduri nerambursabile de peste 8 milioane de lei, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în municipiu.

Consilierii din Sebeș au aprobat, în ședința din 4 aprilie, un proiect de hotărâre privind participarea în cadrul programului vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate, finanțat prin Fondul pentru Mediu de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Având în vedere oportunitatea obținerii de fonduri nerambursabile pentru investiții privind  extinderea sistemului de apă și canalizare, Primăria Sebeș intenționează depunerea
proiectului „Modernizare și extindere rețele de apă și canalizare în Municipiul Sebeș” în cadrul Programului vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate.

Scopul programului îl constituie protejarea și îmbunatățirea calității mediului înconjurător și creșterea numărului de persoane racordate/branșate la o rețea de canalizare/alimentare cu apă.

Proiect pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în Sebeș

Potrivit documentației, investiția se va realiza pe strada Fântânele și strada Mircea Cel Mare (tronson cuprins de la intersecția cu strada Ion Creangă până la cartierul Mircea cel Mare) precum și în cartierul Mircea cel Mare și va cuprinde:

  • lucrări de reabilitare rețea apă potabilă și branșamente;
  • lucrări de reabilitare rețea canalizare și racorduri;
  • lucrări de extindere rețea apă potabilă și branșamente;
  • lucrări de extindere rețea canalizare și racorduri.

Valoarea finanțării solicitată pentru proiectul „Modernizare și extindere rețele de apă și canalizare în Municipiul Sebeș” este de 8.089.494,03 lei.

Valoarea din surse proprii, a cheltuielilor care nu sunt acoperite prin finanțarea acordată de AFM este de 1.305.073,11 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Abureală

    miercuri, 10.04.2024 at 11:44

    Pina acum lucrarea putea fi deja realizată dacă nu se cheltuială banii pe lucrări aiurea precum înlocuirea pavelelor pe unde deja erau pavele sau membrană eșuată de pe lacul din centru !

  2. gogu

    vineri, 12.04.2024 at 17:39

    Sînt unii care trebuie să trăiască bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax