Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proiect pentru modernizarea și extinderea sălii de sport Corneliu Medrea din Zlatna. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

Sala de sport Corneliu Medrea din Zlatna urmează să fie modernizată și extinsă. Se vor construi tribune pentru spectatori pe două dintre laturile sălii și se va amenaja un demisol parțial ce va adăposti o sală de fitness și grupuri sanitare. 

Primăria Zlanta a lansat vineri, 17 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru atribuirea contractului de servicii de proiectare pentru elaborarea documentaţiilor tehnice faza SF cu elemente de DALI aferente obiectivului de investiţii „Modernizare și extindere sală de sport Corneliu Medrea, oraș Zlatna, județul Alba”.

Valoarea totală estimată este de 77.500 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, în prezent sala de sport asigură cerințele fundamentale minime, dar nu corespunde standardelor și cerințelor de funcționare a federațiilor sportive pentru desfășurarea competiților cu privire la dimensionare.

Proiectul urmărește astfel extinderea și modernizarea sălii de sport, dar și inserarea de tribune pentru spectatori pe două dintre laturile sălii. Se va realiza un demisol parțial, pe tronsonul dinspre strada Plopilor, care va adăposti funcțiuni aferente antrenamentelor sportive și grupuri sanitare.

În urma extinderii sălii de sport se va suplimenta numărul de persoane care vor avea acces în clădire la aproximativ 1.100 de persoane (vizitatori, jucători, elevi, spectatori). Ca urmare a suplimentării numărului de persoane care utilizează clădirea este necesară proiectarea următoarelor elemente:

– spații pentru gardene

– zona de acces – primire și distribuire pentru spectatori și vizitatori (intrare și foyer)

– ieșiri secundare în cazul situațiilor de urgență

– spații pentru casa de bilete / depozitări garderobă

– spații destinate echipamentelor ce asigură securitatea la incendiu

– sală de fitness și grupuri sanitare la demisol

– instalație supraveghere video interior – exterior

– iluminat exterior

În urma extinderilor sălii de sport se vor face lucrări de demolare parțială a structurii metalice existente, urmând ca după reîntregirea structurii să se realizeze lucrări de reparație de finisaje în locațiile afectate.

Se propun modificări la nivelul compartimentărilor existente în zona destinată sportivilor / elevilor și cadrelor didactice ce au ca scop: reorganizarea parțială a evacuării din sală pe această latură, asigurarea spațiului necesar centralei termice redimensionate. Se propune refacerea integrală a finisajelor interioare pe aceste zone.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax