Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proiect pentru supraînălțarea digului de pe malul râului Mureș, în zona Cisteiu de Mureș și Ocna Mureș. Licitație, în SEAP

Publicat

Administrația Bazinală de Apă Mureș vrea să reabiliteze digul aflat pe malul stâng al râului Mureș, în zona localității Cisteiu de Mureș și a orașului Ocna Mureș. În acest sens a fost lansată recent o licitație pentru servicii de proiectare. 

Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Mureș a lansat pe 19 august, în SEAP, o licitație pentru servicii de proiectare pentru obiectivul „Reabilitarea liniilor de apărare prin supraînălțare dig mal stâng râu Mureș la Cistei, județul Alba”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 159.663,87 de lei, fără TVA. 

Potrivit temei de proiectare, lucrările de supraînălțare urmează să fie executate pe digul de pe malul stâng al râului Mureș, care are o lungime de 2,3 km și pe digul de pe remuu pr. Ciunga, malul stâng, care are 0,9 km.

Înălțimea medie urmează să fie de circa 2 m, iar lățimea coronamentului va fi de 4 metri.

Supraînălțarea digurilor de pe râul Mureș și remuu pr. Ciunga va avea ca principal scop apărarea orașului Ocna Mureș și a localității Cisteiu de Mureș, la ape mari, pentru debite de până la 1%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax