Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Proiect: Reabilitarea curții interioare a Gărzii de Intervenție Sebeș, pentru asigurarea garării autospecialelor

Publicat

Curtea interioară a spațiului în care își desfășoară activitatea pompierii Gărzii de Intervenție Sebeș urmează să fie reabilitată pentru a asigura gararea autospecialelor. 

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș cumpără servicii de proiectare pentru reabilitarea curții interioare și canalizarea pentru imobilul situat pe strada Depozitelor nr. 2. Valoarea totală estimată a achiziției este de 20.000 de lei, cu TVA inclus.

Potrivit temei de proiectare, având în vedere starea avansată de degradare a spațiului în care își desfășoară activitatea pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Sebeș se impune necesitatea refacerii / reparațiilor / modernizării spațiilor.

„Este nevoie de modernizarea curții, deoarece la momentul de față suprafața este din pământ iar în sezonul ploios sunt întâmpinate dificultăți în ceea ce privește gararea și manevrarea autospecialelor de mare tonaj.

Totodată, starea curții influențează negativ activitatea de pregătire de specialitate care se desfășoară preponderent în spațiu deschis.

Având în vedere că actuala rețea de canalizare este subdimensionată, cu ocazia fenomenelor meteorologice de ploi acesta se înfundă iar curtea subunității se inundă.

Așadar este imperios necesar refacerea rețelei de canalizare atât menajeră cât și pluvială astfel încât să poată prelua apa de ploaie de pe întreaga suprafață a terenului pe care este este amplasată Garda de Intervenție Sebeș (2.735 mp)”, se precizează în documentul citat.

Se dorește obținerea unei platforme interioare la standardele actuale, care să permită gararea unor utilaje de mare tonaj și manevrarea acestora în condiții optime, precum și reabilitarea sistemului de canalizare pluvială care să preia apa provenită de pe toată platforma.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax