Connect with us
Publicitate

POLITICA

Proiect TNL: „Viaţa la ţară europeană” – sprijin pentru tinerii care vor să deschidă afaceri în agricultură

Publicat

Tinerii liberali au lansat proiectul „Viaţa la ţară europeană”, ce se adresează celor care doresc să înființeze exploatări agricole sau dezvoltarea celor existente, în cadrul unor afaceri de familie, IMM-uri, sau chiar societăți comerciale de mari dimensiuni. Prin intermediul acestui proiect, iniţiatorii doresc să evidențieze importanţa dezvoltării mediului rural prin atragerea fondurilor europene.

Proiectul pornește de la premisa că tinerii din mediul rural sunt o resursă extrem de importantă pentru comunitățile în care trăiesc. Prin acest proiect ei pot să beneficieze de sprijin în vederea dezvoltării unor afaceri private de familie. „Viaţa la ţară europeană” dorește să scoată la iveală potenţialul reprezentat de tinerii din mediul rural, care de multe ori întâmpină greutăți în a dezvolta anumite activități, datorită lipsei surselor de finanţare, situaţie generată în special de lipsa informaţiilor cu privire la atragerea fondurilor europene. De aceea, proiectul va include diverse campanii de informare despre posibilitățile de finanțare ale activităților din mediul rural.

Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală 2014-2020 are alocată suma de 7,1 mld euro pentru finanţare de proiecte. Pentru ca informațiile despre aceste fonduri să ajungă la tinerii interesați, TNL Rural îşi propune să realizeze campanii de informare în mediul rural asupra oportunităţilor de accesare a acestora. De asemenea, printre obiectivele proiectului ”Viața la țară europeană” se numără stabilirea de parteneriate cu firme specializate, care să asigure în mod gratuit consultanţă în vederea accesării fondurilor europene pentru dezvoltare rurală și acordarea de sprijin tinerilor din mediul rural pentru dezvoltarea propriei afaceri în vederea creșterii numărului locurilor de munca în mediul rural.

Proiectul „Viaţa la ţară europeană” este inițiativa TNL Rural (organizaţia tinerilor liberali din mediul rural).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dan

    joi, 30.01.2014 at 16:51

    Campanie electorala!!!!!

  2. mdda

    joi, 30.01.2014 at 18:31

    Unde ma pot adresa pentru a ma informa de acest proiect? Ce proiecte intra in viata la tara european? Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax