Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba finanţează amenajarea unor parcuri de fitness la Zlatna și Cugir şi un uriaş catarg pentru drapelul României

Publicat

Consiliul Judeţean Alba are în plan o serie de proiecte pentru anul acesta, pe care îşi propune să le finanţeze din excedentul bugetar al anului 2011. Printre acestea se regăsesc amenajarea a două spaţii deschise şi dotarea acestora cu aparate de fitness şi amplasarea unui uriaş drapel al României în Cetate, în zona Sălii Unirii din Alba Iulia.

Primul proiect se concentrează pe  deschiderea a două parcuri de fitness în aer liber, la Zlatna şi  Cugir şi costă, în total, 170.000 lei. Acest proiect a fost aprobat de majoritatea consilierilor prezenţi în şedinţă.

Cel de-al doilea proiect vizează instalarea unui sistem de arborare a unui drapel al României de dimensiuni considerabile în zona Sălii Unirii din Alba Iulia. Proiectul este finanţat tot din excedentul bugetar pe anul 2011 şi costă 100.000 lei.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Unul dintre cei care au fost nemulţumiţi de aceste idei a fost social-democratul Ioan Florea: „Nu sunt de acord cu unii bani, cum vor fi cheltuiţi. De exemplu, nu consider necesară, în această perioadă, cheltuirea banilor pe echipamente de fitness. Ar fi mult mai bine dacă i-am reorienta spre infrastructură, să îi investim în reabilitarea unor drumuri”. În plus, acesta a criticat şi proiectul drapelului: „Vreţi să puneţi un drapel să se vadă de la Sebeş?”. La această remarcă, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, a răspuns punând accentul pe istoria oraşului nostru: „Dacă s-au putea, ar fi frumos să se vadă şi din America”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. IRINA

    vineri, 27.01.2012 at 10:56

    Bine ca da consiliul bani pentru fitness in Zlatna ca doar au primar Pdist, iar pentru amaratii din Ocna Mures nu sunt in stare sa repare drumul de acces si sa astupe groapa. Asteptati sa va voteze ocnamuresenii ?Unde este artista de Oana BADEA care in 2009 le promitea minuni . Asteapta Dumitrel sa-l voteze cei din Ocna Mures? CUM MAI AU TUPEUL SA LE CEARA CEVA OAMENILOR DIN ACEST ORAS SCOS DE PE HARTA JUDETULUI?Inca mai sunt resurse pentru ai da orasului denumirea de Statiune balneoclimaterica, dar nu vor , si nu-i intereseaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax